Instagram Story Saver

Instagram Story Saver

Instagram on kuuluisa sosiaalisen median sovellus, ja sillä on kymmeniä miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Asiakkaat voivat julkaista Instagramissa poikkeuksellista sisältömateriaalia, videoita, kuvia ja erilaisia arjen elämäntapatarinoita. Voit tarkkailla ihmisiä, ja he myös noudattavat sinua. Lisäksi Instagramia käyttävät suositut julkkikset, urheilijat ja erilaiset kuuluisat henkilöt. Yleensä Instagram on yksi tyydyttävistä tavoista puhua ja jakaa ajatuksiasi tällä alustalla. Vaikka Instagramin laillisen sovelluksen käyttö rajoittuu median lataamiseen työkalullesi. Kun ihmiset jakavat tarinoita, et voi ladata niitä.

Tässä on ratkaisu vaikeuksiisi, Instagram story Downloader. Tämän työkalun avulla voit ilman ongelmia saada jokaisen kuluttajan tarinat. Lataa mikä tahansa IGTV älypuhelimeesi käyttämällä Instagram Story Downloaderia. Tämä ohjelmisto on korkealaatuinen vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat ladata Instagramin tarinoita ja ladata ne uudelleen profiilitarinoihinsa. Samoin sen avulla voit tallentaa rajattomasti tarinoita Instagramiin.

Kuinka ladata Instagram Story Downloader

Instagram-tarinoiden lataaminen on helppoa. Voit tehdä sen helposti 3 helpon vaiheen avulla. Mitään teknisiä taitoja tai koulutusta ei tarvita. Jopa tavallinen ihminen voi tehdä sen ilman ongelmia. Sinun tulee noudattaa annettuja ohjeita:


Kuinka ladata tarina Instagramista?

Instagram-post-copy-link

Kopioi URL-linkki

Valitse ensin tarina, josta pidät eniten Instagramissa, napsauta sitä ja kopioi tarinalinkki Android- tai iPhone-työkalustasi. Käyttäjät voivat helposti saada hyperlinkkejä näytön ponnahdusvalikosta.

Instagram-link-insert

Liitä linkki

Kun olet kopioinut linkin, sinun on liitettävä se latausohjelmaan annetusta tilasta. epäilemättä liitä hyperlinkki ja napauta latausvaihtoehtoa.

Download Results

Lataa tarina

Lopuksi, kun painat latausvaihtoehtoa, tarinasi latautuu ja tallennetaan älypuhelimesi galleriaan tai latausvaiheeseen.

Instagram Story Downloaderin avulla käyttäjät voivat ladata Instagram-tarinoita yhdellä napsautuksella. Nyt et ehkä ole huolissasi siitä, että suosikkitarinoitasi ohjataan galleriaasi. Tarinan lataaminen on helppoa, ja voit tehdä sen nimettömänä. Lisäksi voit käyttää tätä toimintoa nollahinnalla.

Samoin sinun on varmistettava, että valitset julkisesti saatavilla olevan tarinalinkin. Muuten voit ladata sen. Jos tili on yksityinen, et voi saada tarinaa. Joten käyttäjien tulee noudattaa tätä sääntöä ennen tarinan lataamista.


Lataa Instagram Story

(Story Saver) Instagram Story Downloader

Etsitkö yksinkertaista tapaa säilyttää suosikki Instagram-tarinoitasi? Online-latausohjelmamme on täällä auttamassa! Sinun tarvitsee vain kopioida rakastamasi Instagram-tarina linkki ja liittää se työkaluumme. Paras osa? Se on täysin ilmainen, eikä sinun tarvitse edes rekisteröidä tiliä käyttääksesi sitä. Lisäksi latauksesi ovat täysin anonyymejä, joten voit tallentaa tarinoita huomaamattomasti ja nauttia niistä milloin tahansa.

Instagram Video Download

Lopullinen sanamuoto

Instagram Story Downloader on poikkeuksellinen ratkaisu, jos haluat ladata käyttäjien Instagram-tarinoita. Se on kiinnittämätön ohjelmisto, jota voit käyttää ilman vaikeuksia. Samoin tämän laitteen avulla voit ladata muistoja yksinkertaisesti kolmella puhtaalla vaiheella.


UKK

Q. Mitä ovat Instagram-tarinat ja kohokohdat?

Instagram-sosiaalisen median sovelluksessa käyttäjät saavat kahden tyyppisiä ominaisuuksia, jotka tunnetaan nimellä tarinoita ja kohokohtia. Nämä ovat saatavilla 24 tuntia sen jälkeen, kun käyttäjä on kirjoittanut profiiliinsa. Periaatteellinen ero näiden kahden tyypin välillä on, että kohokohdat ovat ei-julkisia ja kaupat on oltava julkisia.

Q. Kuinka ladata Instagram-tarinoita?

Tarinoiden lataaminen Instagramiin on helppo tekniikka yhdellä napsautuksella käyttämällä Instagram Story Downloader -laitetta.

Q. Kuinka monta kertaa voin tallentaa Instagram-tarinoita?

Instagram Story Downloaderin avulla asiakkaat voivat ladata rajattomat kaupat. Nyt et kohtaa esteitä tarinoiden saamisessa. Vastaavasti käyttäjät voivat ladata kaikki kustannuksista vapautetut muistit.

4.5 / 5 ( 50 votes )

Jätä kommentti