IGTV Video Downloader

IGTV Video Downloader

Lataa Instagram IGTV -videoita

Lataa Instagram-videoita vaivattomasti IGTV-videolatausohjelmalla – se on nopeaa ja tehokasta. Jos löydät Instagramista IGTV-videon, jonka haluat säilyttää, kopioi sen URL-osoite ja liitä se iGram-sivun määritetylle alueelle. Paina Lataa-painiketta, ja olet valmis!

Instagram IGTV Downloader

MITEN LATAAN IGTV-VIDEOITA INSTAGRAMISTA?

Pöytätietokoneen selaimista

Instagram-mobiilisovelluksesta

Lataa IGTV-videoita

Kun olet napsauttanut Lataa-painiketta, tarkista, onko video ladattu. Tämä prosessi toimii saumattomasti kaikilla laitteilla – älypuhelimilla, tableteilla, Maceilla tai PC:illä. IGTV-video tallennetaan tavalliseen latauskansioon, mikä varmistaa sujuvan yhteensopivuuden kaikissa laitteissa.


UKK

Q. Onko iGram yksityinen?

Itse asiassa iGram on verkkopohjainen palvelu, joka kunnioittaa yksityisyyttä jättämällä tallentamatta yksittäisten videolatausten lokeja. Ainoat tallentamamme tiedot ovat epäonnistuneista yrityksistä, joita käytetään yksinomaan palvelumme parantamiseen ja optimointiin.

Q. Mikä on IGTV Downloaderin maksu?

Palvelumme ovat veloituksetta – ne ovat täysin ilmaisia! Toimintamme tukemiseksi ja ylläpitämiseksi saatamme näyttää muutamia pieniä ponnahdusikkunoita.

Q. Onko IGTV-videolatausohjelmalla tallennettavien videoiden pituusrajoitus?

Julkisten viestien kesto vaihtelee lyhyestä 1 sekunnista pitkiin 15 minuuttiin ilman rajoituksia. Pidempiä videoita varten varmista, että laitteessasi on riittävästi muistitilaa.

Q. Pitääkö minun asentaa tämä IGTV-latausohjelma laitteelleni videon tallentamiseksi Instagramista?

Asennusta ei tarvita, koska se on pilvipohjainen työkalu. Liitä vain linkki ja katso taikuuden tapahtumaa!

4.5 / 5 ( 50 votes )

Jätä kommentti